Home  /  Disciplines  /  Dakcheck

Dakconstructiecheck

Is uw dak geschikt voor zonnepanelen?

We zien steeds meer de kansen en mogelijkheden voor het leggen van zonnepanelen. Maar de extra belasting op het dak kan zorgen voor problemen. Wilt u zonder problemen zonnepanelen kunnen leggen op het dak? Wij kunnen u daarmee helpen. W2N engineers houdt zich namelijk dagelijks bezig met het inspecteren van hellende of platte daken. Met behulp van onze berekeningen wordt duidelijk of de constructie van het gebouw geschikt is voor zonnepanelen. Zo niet, dan maken wij een concreet advies voor het versterken van de huidige constructie. 

Wilt u snel en eenvoudig weten of de extra belasting door zonnepanelen mogelijk is op uw dak? Vraag dan een offerte aan op dakconstructiecheck.nl.

W2N engineers

Dopheide 2
9202 PB  Drachten

0512 544888
drachten@w2n.nl

W2N engineers bouwkundig ingenieursbureau

W2N engineers is een bouwkundig ingenieursbureau met een multidisciplinaire expertise. Jaarlijks realiseren we zo’n 3.000 bouwprojecten variërend van groot- tot kleinschalig. Onze adviezen zijn fundamenteel. Doordacht vanuit een brede bouwkundige optiek. En daardoor sterk bepalend voor de voortgang en het welslagen van >>> lees meer

 
Button