Home  /  Over

Multidisciplinaire bouwkundig ingenieurs voor nieuwbouw, renovatie en verbouw

W2N engineers richt zich op het tekenen en berekenen van bouwkundige objecten in de breedste zin. Onze inbreng is fundamenteel. Doordacht vanuit een multidisciplinaire bouwkundige optiek. En daardoor sterk bepalend voor de voortgang en het welslagen van bouwprojecten. Onze bouwkundig ingenieurs bieden u expertise op het gebied van constructie, bouwfysica en energie. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in aardbevingsbestendig bouwkundig advies.  Met onze multidisciplinaire expertise weten we projecten integraal in goede banen te leiden. Dit komt niet alleen de kwaliteit ten goede. Maar óók de (kosten)efficiëntie. W2N engineers heeft in totaal 35 medewerkers. 

Van groot- tot kleinschalig

Onze veelzijdigheid manifesteert zich ook in de omvang van onze projecten. Jaarlijks realiseert W2N engineers zo’n 3.000 bouwprojecten variërend van groot- tot kleinschalig. We hebben de omvang en knowhow voor het turnkey opleveren van complete gebouwen. En we voelen ons allesbehalve te groot voor het berekenen van één stalen balk voor de verbouwplannen van een MKB-ondernemer.

Pragmatisch bouwkundig advies
Onze bouwkundig ingenieurs kennen de bouw- en veiligheidsvoorschriften tot in detail. Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of verbouw. Wat ons echter onderscheidt, is dat we de geldende voorschriften pragmatisch weten toe te passen. Correct én met realiteitszin. Zodat uw bouwproject onvoorwaardelijk veilig én betaalbaar is – en dus realiseerbaar.

W2N engineers werkt voor:
  • Gemeentes
  • Architectenbureaus
  • Bouwbedrijven
  • Ondernemers

W2N engineers

Dopheide 2
9202 PB  Drachten

0512 544888
drachten@w2n.nl

W2N engineers bouwkundig ingenieursbureau

W2N engineers is een bouwkundig ingenieursbureau met een multidisciplinaire expertise. Jaarlijks realiseren we zo’n 3.000 bouwprojecten variërend van groot- tot kleinschalig. Onze adviezen zijn fundamenteel. Doordacht vanuit een brede bouwkundige optiek. En daardoor sterk bepalend voor de voortgang en het welslagen van >>> lees meer

 
Button